Lokacija

Obdanište

Obdanište u Obrenovcu je smešteno u ulici Vuka Karadžića 92. Do njega je od naselja Grafito Garden potrebno svega 10 minuta hoda, pa ćete svog mališana moći da odvedete i izvedete iz vrtića ne trošeći vreme na dug put. To svakako predstavlja veliku olakšavajuću okolnost ne samo vama kao roditelju, već i vašem detetu.


Gimnazija

Od kompleksa Grafito Garden do Gimnazije u Obrenovcu koja se nalazi u ulici Miloša Obrenovića 90 deli vas svega 3 minuta hoda. U njoj dete može pohađati opšti, društveno-jezički ili prirodno-matematički smer. Nova zgrada poseduje multimedijalne učionice, a savremeni kabineti opremljeni su računarima, pametnim tablama i imaju pristup internetu.


Trg dr Zorana Đinđića

Grafito Garden je od trga dr Zorana Đinđića udaljen samo 6 minuta hoda. U njegovoj neposrednoj blizini nalazi se šetačka zona prepuna modernih kafića, restorana, ali i veliki broj prodavnica najrazličitije robe među kojima su najprisutniji butici garderobe. Bilo da odlazite tamo iz praktičnih razloga ili u želji da se opustite uz šetnju, kafu ili obrok, svakako ćete brzo stići.


Osnovna škola

Prva obrenovačka osnovna škola, koja se nalazi u ulici Miloša Obrenovića 169, i Osnovna Škola Jovan Jovanović Zmaj u Obrenovcu, u ulici Cara Lazara 2, su udaljene samo 10 minuta hoda od naselja. Vama kao roditelju će ova blizina škole izuzetno značiti, ali će se i samo dete osećati bezbednije i vreme koje bi inače utrošilo na put će moći da iskoristi na kvalitetniji način.


Dom zdravlja

Dom zdravlja u Obrenovcu nalazi se na adresi Vojvode Mišića 231 na samo 9 minuta hoda od naselja Grafito Garden. Njegova blizina je velika prednost, a saznanje o tome uliva veliku sigurnost. Stručni kadar obrenovačkog Doma zdravlja pruža široku paletu kvalietnih zdravstvenih usluga u adekvatnim uslovima rada i korišćenjem savremene opreme.


Zelena i robna pijaca

U Karađorđevoj ulici bb u Obrenovcu, na samo 7 minuta peške od naselja Grafito Garden, nalazi se zelena i robna pijaca. Njena blizina će vam naročito značiti ako dosta vremena provodite na poslu, a ipak želite da zdravi obroci za vašu porodicu budu spremni na vreme. Uštedećete svoje dragoceno vreme, ali i energiju, i to ne samo zbog toga što nećete morati dugo da hodate do kuće, već i zbog činjenice da ćete skoro sve pronaći na jednom mestu.


Bioskop SKC

U Obrenovcu je biskop smešten u ulici Kralja Aleksandra I 63, a do njega će vam od biti potrebno samo 15 minuta hoda ako se odlučite za Grafito Garden naselje. Sada ćete konačno moći sebi da priuštite gledanje najnovijeg filma sa društvom ili partnerom ma koliko kasno bila projekcija, jer ćete brzo moći i da odete i da se vratite.


Autobuska stanica

Glavna autobuska stanica u Obrenovcu je izuzetno blizu naselja Grafito Garden. Neće vam trebati više od 12 minuta peške, pa tako nećete morati da žurite onda kada vam je vreme najdragocenije – kada putujete i treba se spakovati. Ako idete peške do stanice, a često putujete sa velikim prtljagom, njena lokacija će vam takođe biti od velikog značaja, jer nećete dugo morati da nosite teške torbe i pored vremena trošite i energiju.


Opština

Opština u Obrenovcu se nalazi na adresi Vuka Karadžića 74, što je čini udaljenom 7 minuta peške od Grafito Garden-a. S obzirom na najrazličitije obaveze koje svako od građana može da obavi isključivo u ovoj ustanovi i uzevši u obzir činjenicu da je često neophodno posetiti je više puta jednim istim povodom, izuzetno je praktično živeti u njenoj blizini.


Pošta

Adresa pošte u Obrenovcu je ulica Miloša Obrenovića 128, a kada se uputite peške do nje iz Grafito Garden-a, trebaće vam svega 5 minuta. Niko od nas je ne može zaobići, naročito početkom meseca kada su i najveće gužve i u redovima se dugo čeka. Ali ako živite u naselju Grafito Garden, onda ćete uštedeti vreme do nje same, moći ćete brzo da odete i vratite se.

Pokazni stanovi - prikaz 3D modela

Grafito Garden - stambeno-poslovni kompleks Obrenovac
066 100 170 Informacije o prodaji stanova